×
Home Nieuws Livescore

Daley Blind volgt Ajax nog altijd met pijn in zijn hart

Daley Blind volgt Ajax nog altijd met pijn in zijn hart
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 5 oktober 2023 19:56 uur

Voormalig Ajax-verdediger Daley Blind heeft zich inmiddels ver verwijderd van de gebeurtenissen in Amsterdam, maar hij blijft zijn oude club nauwlettend volgen. Het doet hem pijn om te zien wat er de afgelopen weken allemaal is gebeurd in de Johan Cruijff ArenA.

Blind verliet Ajax eerder dit jaar en vond zijn nieuwe thuis bij Bayern München. Na een halfjaar in Zuid-Duitsland verhuisde hij naar Girona. In Spanje groeide Blind al snel uit tot een belangrijke speler. Girona doet het goed en staat zelfs op de derde plaats in de ranglijst. De situatie bij Ajax is echter een stuk minder rooskleurig, merkt de linkspoot op. "Ik ben op de hoogte van het nieuws. Ik wil er niet te veel over praten, ik ben hier in Girona, maar uiteindelijk is Ajax mijn club, mijn thuis", vertelt hij aan de NOS.

"Het doet dus pijn om te zien hoe bepaalde zaken de afgelopen tijd zijn verlopen", vervolgt de Oranje-international, die vervolgens wordt gevraagd of hij een gevoel van 'zie je wel' heeft. "Nee, zo ben ik niet. Ik heb het een plek gegeven, ik voel me hier nu op mijn gemak. Dat Ajax in mijn hart zit, weet iedereen en dat zal altijd zo blijven", besluit hij.