×
Home Nieuws Livescore

Huurling Vindahl blundert bij Sparta Praag tegen Betis

Huurling Vindahl blundert bij Sparta Praag tegen Betis
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 5 oktober 2023 19:40 uur

In een onfortuinlijke wending van het lot, lijkt de avond van Peter Vindahl nog niet bepaald voorspoedig te verlopen. De voormalige AZ-huurling, die momenteel zijn kunsten vertoont bij Sparta Praag, heeft donderdagavond een enorme blunder begaan tijdens het bezoek aan Betis Sevilla.

Vindahl, die normaal gesproken bekend staat om zijn scherpzinnigheid, heeft deze keer de bal volledig verkeerd ingeschat. Dit gaf Assane Diao de perfecte gelegenheid om het net te vinden en te scoren voor Betis Sevilla. Een pijnlijk moment voor Vindahl, die ongetwijfeld graag zijn fout ongedaan zou willen maken.

Niettemin was er eerder in de wedstrijd wel een lichtpuntje voor Sparta Praag. Veljko Brimancevic wist namelijk het doel te vinden en bracht zijn team daarmee op voorsprong. Een moment van vreugde te midden van de teleurstelling die later zou volgen.

Het is duidelijk dat Vindahl nog een lange weg te gaan heeft om deze avond recht te zetten. Hopelijk kan hij zijn hoofd weer omhoog houden en zijn team in de toekomst van dienst zijn met zijn gebruikelijke scherpte en precisie.