×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord verlengt contract supertalent Zechiël: toekomstige sterspeler blijft langer

Feyenoord verlengt contract supertalent Zechiël: toekomstige sterspeler blijft langer
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 5 oktober 2023 14:08 uur

Feyenoord verrast vriend en vijand met een baanbrekende aankondiging. De club heeft besloten om het contract van de jonge en veelbelovende voetballer Gjivai Zechiël open te breken en te verlengen. De Rotterdammers zijn in vergevorderde onderhandelingen met de negentienjarige middenvelder over een lucratieve verbetering van zijn huidige overeenkomst.

Zechiël, die momenteel nog tot de zomer van 2025 vastligt bij Feyenoord, heeft de aandacht van de club weten te trekken. De Stadionclub ziet een enorme potentie in de jonge middenvelder en is vastbesloten om zijn contract te verlengen. Volgens bronnen dichtbij de club, geciteerd door het mysterieuze 1908, zijn de laatste details bijna afgerond en zal Zechiël spoedig zijn handtekening zetten onder een gloednieuw contract. Het is echter nog onbekend hoeveel extra jaren hij zal bijtekenen.

De opkomende ster maakte in de zomer van 2018 de overstap van de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam naar die van Feyenoord. Dit seizoen heeft hij de sprong naar het eerste elftal gemaakt en heeft hij indruk weten te maken op trainer Arne Slot tijdens de voorbereiding. Op 27 augustus maakte Zechiël zijn officiële debuut, toen hij als invaller mocht opdraven in de wedstrijd tegen Almere City (6-1).

Met deze contractverlenging laat Feyenoord zien dat ze geloven in de toekomst van Zechiël. De jonge middenvelder heeft laten zien dat hij klaar is voor het grote werk en de club is vastbesloten om hem te behouden. De fans kunnen dan ook uitkijken naar nog meer spectaculaire acties en doelpunten van deze veelbelovende speler in het Feyenoord-shirt.