×
Home Nieuws Livescore

Taylor verheugd over Van Gaal's komst naar Ajax

Taylor verheugd over Van Gaal's komst naar Ajax
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 5 oktober 2023 09:33 uur
Laatst geüpdatet: maandag 9 oktober 2023 09:37 uur

In een exclusief interview met Veronica heeft Kenneth Taylor zijn enthousiasme geuit over de komst van Louis van Gaal naar Ajax. De middenvelder vertelde dat hij hoopt veel te kunnen leren van de voormalige coach. Daarnaast gaf Taylor een inkijkje in de rust die momenteel heerst op de Toekomst.

" Gelukkig is het nu wat rustiger, je merkt het aan bepaalde dingen", onthulde Taylor na de turbulente dagen bij Ajax. "Met de vele nieuwe spelers zijn we nog steeds aan het zoeken, maar het gaat langzaam beter. Ik probeer zoveel mogelijk jongens te helpen, vooral de nieuwkomers. Daar speel ik een bepaalde rol in."

Een van de grootste uitdagingen in deze periode is de taalbarrière, die volgens Taylor nog steeds aanwezig is. "Communicatie blijft moeilijk. We spreken hier allemaal verschillende talen binnen een paar weken. Branco van den Boomen spreekt bijvoorbeeld Frans en de ander weer Spaans. Met Steven Berghuis kan ik Nederlands praten, maar met Benjamin Tahirovic en Josip Sutalo spreek ik Engels. Daar moeten we gewoon mee omgaan."

Onlangs werd bekend dat Van Gaal de raad van commissarissen op technisch gebied zal versterken bij Ajax. Taylor is erg positief over deze beslissing. "Ik vind het geweldig dat Van Gaal komt. Hij is echt Ajax. Het zou leuk zijn als hij ons af en toe belt. Advies van Van Gaal is altijd waardevol, denk ik."