×
Home Nieuws Livescore

Kane-deal op losse schroeven: Bayern's laatste bod afgewezen door Tottenham

Kane-deal op losse schroeven: Bayern's laatste bod afgewezen door Tottenham
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 7 augustus 2023 15:48 uur

Tottenham Hotspur wijst derde bod van Bayern München op Harry Kane af

Het lijkt erop dat de deal tussen Bayern München en Harry Kane op losse schroeven staat. Tottenham Hotspur heeft namelijk het derde en laatste bod van de Duitse club afgewezen, zo meldt The Athletic. Het is nog maar de vraag of Bayern nog een nieuwe poging gaat wagen.

De twee clubs zijn al een tijdje in gesprek over een mogelijke transfer van de dertigjarige spits. In juni werd een bod van zeventig miljoen euro direct van tafel geveegd, waarna begin juli een verbeterd voorstel volgde. Ook dat was niet voldoende. Volgens The Athletic bedroeg het verschil nog 29,2 miljoen euro. De technische staf van Bayern reisde afgelopen week naar Londen in de hoop alsnog tot een akkoord te komen.

Helaas heeft ook deze laatste poging niet het gewenste resultaat opgeleverd. Dit is een flinke tegenslag voor Bayern. Britse media, waaronder The Times, meldden al dat de Duitse club niet verder wil gaan dan honderd miljoen euro. Er stond al een topoverleg gepland in de Allianz Arena voor maandag. Nu het bod opnieuw is afgewezen, zal het onderwerp Kane ongetwijfeld hoog op de agenda staan. Het is zelfs niet uitgesloten dat de onderhandelingen volledig worden stopgezet.

Kane zelf wil graag de overstap naar Bayern maken, maar hij is niet van plan om een vertrek te forceren. Wel heeft hij laten weten dat hij zijn aflopende contract in principe niet zal verlengen, al hoopt Tottenham dat hij uiteindelijk toch besluit om langer te blijven.