×

Newcastle United blijft doelpunten maken tegen Paris Saint-Germain!

NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 4 oktober 2023 22:48 uur

In een opmerkelijke wedstrijd heeft Newcastle United na de rust vol enthousiasme voortgeborduurd op hun eerdere doelpuntenfestijn. Alsof ze geen genoeg konden krijgen van het scoren, zetten ze hun aanval voort. Slechts enkele minuten na het genieten van een welverdiende theepauze, was het middenvelder Sean Longstaff, een lokale held uit Newcastle, die de bal in het net van Paris Saint-Germain wist te plaatsen. Het stadion barstte uit zijn voegen van vreugde terwijl de score op 3-0 kwam te staan.

Echter, PSG liet zich niet zomaar uit het veld slaan en besloot snel tegenactie te ondernemen. Lucas Hernández, vastberaden om zijn team terug in de wedstrijd te brengen, wist een doelpunt te maken. Een sprankje hoop voor de Parijzenaren, maar de vraag bleef of het genoeg zou zijn om de overwinning uit handen van Newcastle United te grissen.