×
Home Nieuws Livescore

Morata: "Gelukkige overwinning Atlético Madrid op Feyenoord"

Morata:
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 4 oktober 2023 22:32 uur

Atlético Madrid-speler Álvaro Morata heeft toegegeven dat zijn team woensdagavond geluk heeft gehad in de wedstrijd tegen Feyenoord. Ondanks zijn twee doelpunten was Morata niet verrast door de sterke prestatie van de Rotterdammers.

Morata was dodelijk effectief in de wedstrijd en wist beide kansen die hij kreeg te benutten. Aan de andere kant kreeg Feyenoord meer mogelijkheden om te scoren. Morata was echter niet verbaasd over het goede spel van de bezoekers uit Rotterdam. "Ik was niet verrast, nee. We hebben veel wedstrijden van Feyenoord gezien. We kennen hun spelers en weten hoeveel talent ze hebben", vertelde hij aan RTL 7.

"Misschien hadden we wat geluk, ja", gaf Morata eerlijk toe. "Maar dat is voetbal, soms heb je wat geluk nodig. Zo werkt het spelletje nu eenmaal. Soms valt het geluk jouw kant op, en vandaag hadden wij dat geluk."

Volgens Morata had Atlético het moeilijk tegen Feyenoord vanwege het grote aantal geblesseerde spelers. "We hebben veel blessures, terwijl de wedstrijden elkaar snel opvolgen. We missen een topspeler zoals Memphis Depay enorm. Het liefst hebben we ze zo snel mogelijk weer terug. Tot die tijd zullen we blijven vechten en hard werken."