×
Home Nieuws Livescore

Santiago Gimenez flakkert transfergeruchten op met Real Madrid-droom

Santiago Gimenez flakkert transfergeruchten op met Real Madrid-droom
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 4 oktober 2023 22:08 uur

Er is opschudding ontstaan in Spanje door de uitspraken van Santiago Gimenez, de aanvaller van Feyenoord. Hij werd gevraagd naar de geruchten over een mogelijke transfer naar Real Madrid en zijn reactie heeft het vuurtje flink aangewakkerd. "Ik zou het absoluut geweldig vinden om voor Real Madrid te spelen. Het is een gigantische club en het zou een droom zijn die uitkomt", aldus Gimenez in een interview met La Sexta.

Hoewel de geruchten momenteel met de nodige scepsis worden bekeken, hebben Spaanse media zoals Diario AS verwezen naar transferverslaggever Ekrem Konur, die als eerste met het nieuws naar buiten kwam. Het is echter nog afwachten of er daadwerkelijk iets van waarheid schuilt in deze berichten.

Voorafgaand aan het Champions League-duel tussen Feyenoord en Atlético Madrid werd trainer Arne Slot gevraagd naar de interesse van Real Madrid in Gimenez. Slot gaf echter geen duidelijk antwoord: "Daar kan ik onmogelijk op reageren", zei hij. "Hij is een uitstekende spits die veel doelpunten maakt. Wat mij vooral opvalt, is zijn indrukwekkende persoonlijkheid. Hij laat zich nooit afleiden, zelfs niet als hij een kans mist. Op zijn leeftijd heeft hij al een volwassen persoonlijkheid ontwikkeld."

Helaas kon Gimenez niet in actie komen in het Wanda Metropolitano vanwege een schorsing. Het blijft dus afwachten of er daadwerkelijk een transfer naar Real Madrid op komst is voor de veelbelovende Feyenoord-spits.