×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord verrast Atlético Madrid, maar verliest met lege handen

Feyenoord verrast Atlético Madrid, maar verliest met lege handen
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 4 oktober 2023 21:56 uur

Feyenoord-speler Ramiz Zerrouki is vol lof over het optreden van zijn team tegen Atlético Madrid, ondanks de nederlaag. Hij vindt dat ze hebben laten zien dat ze op het hoogste niveau kunnen presteren. Na de wedstrijd heerst er echter teleurstelling bij de middenvelder, die verrassend een basisplaats kreeg van trainer Arne Slot.

"Het is geweldig om zo te spelen tegen Atlético uit", vertelt Zerrouki kort na de wedstrijd aan RTL 7. "Maar op cruciale momenten kregen we drie doelpunten tegen. Dat is erg frustrerend. Uiteindelijk sta je dan met lege handen." De doelpunten van Atlético, gescoord door Álvaro Morata (twee keer) en Antoine Griezmann, waren het gevolg van fouten aan de kant van Feyenoord. "Fouten horen nu eenmaal bij voetbal, daaruit worden de meeste doelpunten gemaakt", reageert Zerrouki.

"We hebben gevochten en met lef gespeeld", vervolgt de Algerijnse international. "Maar het laat zien wat voor een team zij hebben, dat ze met weinig genoeg hebben. Volgende keer mogen we niets weggeven. We hebben lef getoond op dit grote podium, daar kunnen we vertrouwen uit putten. Het was alleen niet genoeg, maar het bevestigt wel dat we ook op dit niveau kunnen presteren."

Trainer Arne Slot verraste enigszins door Zerrouki in de basisopstelling op te nemen. De afgelopen weken moest de zomerse aanwinst van FC Twente voornamelijk op de bank plaatsnemen. "Het was wel een kleine verrassing, omdat ik de afgelopen weken niet heb gespeeld. Maar ik voel het vertrouwen, dus ik was niet helemaal verbaasd. Ik was blij met de keuze."