×
Home Nieuws Livescore

'Juventus wil Amrabat en gaat de strijd aan met Manchester United'

'Juventus wil Amrabat en gaat de strijd aan met Manchester United'
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 7 augustus 2023 15:36 uur

Juventus daagt Manchester United uit: extra mogelijkheid voor Amrabat

Juventus is van plan de strijd aan te gaan met Manchester United om de handtekening van Sofyan Amrabat binnen te halen. De Italiaanse topclub heeft al langer interesse in de Marokkaanse international en lijkt nu actie te willen ondernemen.

Dit nieuws wordt gemeld door La Gazzetta dello Sport. Amrabat leek zijn zinnen te hebben gezet op een overstap naar Manchester United, maar de club onder leiding van manager Erik ten Hag heeft nog geen bod uitgebracht op de 26-jarige middenvelder. De Premier League-grootmacht moet namelijk eerst Donny van de Beek of Fred van de hand doen.

Juventus wil nu roet in het eten gooien van de Engelsen. La Vecchia Signora grijpt naast Franck Kessié, die FC Barcelona verruilt voor Al Ahli, en ziet in Amrabat een alternatief. De topclub uit Turijn heeft al langer interesse in de voormalige speler van FC Utrecht en Feyenoord. Onlangs leende Juventus Arthur uit aan Fiorentina en er wordt vermoed dat er ook al gesprekken zijn geweest over Amrabat.

De middenvelder, die indruk maakte op het WK in Qatar, mag voor een bedrag van 25 miljoen euro plus bonussen vertrekken bij La Viola. Manchester United was tot nu toe niet bereid om dat bedrag op tafel te leggen. Het is nog afwachten of Juventus wel bereid is om aan de eisen te voldoen. Het Duitse Sky Sport meldde vorige week dat het kamp van Amrabat ook de situatie bij Bayern München in de gaten houdt.