×
Home Nieuws Livescore

Steijn verwelkomt Van Gaal als adviseur en langs de lijn

Steijn verwelkomt Van Gaal als adviseur en langs de lijn
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 4 oktober 2023 21:40 uur

Maurice Steijn kan zijn enthousiasme niet verbergen over de onverwachte terugkeer van Louis van Gaal bij Ajax. Maar de verrassingen houden daar niet op, want Steijn staat er zelfs voor open dat de voormalige bondscoach hem gaat adviseren. Van Gaal zal zelfs welkom zijn langs de zijlijn, gewapend met een mysterieus notitieblokje.

Steijn laat weten dat hij absoluut geen bezwaar heeft tegen deze opmerkelijke situatie. "Nee hoor. We hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen, namelijk het verbeteren van Ajax zo snel mogelijk. We streven allemaal naar hetzelfde doel", benadrukt de Haagse trainer voor de camera van ESPN. "Als we elkaar kunnen ondersteunen, vooral richting de staf en de hele club, dan is dat fantastisch. Van Gaal heeft al tientallen jaren bewezen een topcoach te zijn op het allerhoogste niveau."

Van Gaal zal als adviseur van de raad van commissarissen aan de slag gaan bij Ajax. "We moeten de sportieve weg omhoog inslaan en daar kunnen en moeten we allemaal aan bijdragen", laat de voormalige bondscoach van Oranje weten.

De vraag die nu op ieders lippen brandt, is of Maurice Steijn bezwaar heeft tegen het feit dat Louis van Gaal met een notitieblokje langs de zijlijn plaatsneemt. De spanning stijgt en de nieuwsgierigheid groeit. Wat zal er op dat mysterieuze notitieblokje staan? We zullen het binnenkort ontdekken.