×
Home Livescore

Zerrouki maakt sterke indruk in Champions League-duel Feyenoord

Zerrouki maakt sterke indruk in Champions League-duel Feyenoord
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 4 oktober 2023 21:24 uur

In een opmerkelijke Champions League-wedstrijd tussen Feyenoord en Atlético Madrid heeft Ramiz Zerrouki indruk gemaakt. Tegen alle verwachtingen in kreeg de middenvelder een basisplaats van coach Arne Slot en dit bleek een goede zet te zijn, volgens voetbalanalist Youri Mulder.

Mulder, sprekend bij Ziggo Sport, was vol lof over Zerrouki's optreden. "Het was absoluut een goede keuze. Hij speelde uitstekend op het middenveld. We hebben Griezmann totaal niet gezien, en dat is toch hun sterspeler", aldus Mulder. "Zerrouki liet zien dat hij technisch vaardig is en een goed overzicht heeft. Hij las het spel goed en stond vaak op de juiste plek om aanvallen te onderbreken. Hij heeft bewezen dat hij op dit niveau mee kan bij Feyenoord. Een zeer geslaagde prestatie."

Hoewel Feyenoord een sterke wedstrijd speelde, eindigde het duel in het Wanda Metropolitano met een 3-2 nederlaag. "Feyenoord speelde echt goed voetbal. Ze waren gevaarlijk en Atlético had het moeilijk", merkte Mulder op. "Het zat alleen niet mee. Ze incasseerden de doelpunten op de verkeerde momenten, vlak voor en na rust. Het is jammer. Als Gimenez erbij was geweest, hadden ze meer kans gehad. Ik vind dat ze het tentamen eigenlijk hebben gehaald. Maar ja, ze hebben verloren."