×
Home Nieuws Livescore

Royal Antwerp FC verspeelt voorsprong en verliest van Shakhtar Donetsk

Royal Antwerp FC verspeelt voorsprong en verliest van Shakhtar Donetsk
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 4 oktober 2023 20:56 uur

In een verrassende wending van het lot heeft Royal Antwerp FC een voorsprong van 2-0 in de eerste helft van hun Champions League-wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk volledig zien verdampen. De bezoekers uit Oekraïne, die vastbesloten waren om hun stempel te drukken, wisten terug te komen met een verbluffende prestatie in de slotfase. Met twee doelpunten van Danylo Sikan en een doelpunt van Yaroslav Rakitskiy hebben ze de wedstrijd omgedraaid en staan ze nu met 2-3 voor.

Het is duidelijk dat het de laatste tijd niet soepel loopt voor het team van Mark van Bommel. De ploeg heeft de afgelopen drie competitiewedstrijden afgesloten met een doelpuntloos gelijkspel, wat zeker niet bevorderlijk is voor hun zelfvertrouwen. Bovendien begon hun Champions League-campagne twee weken geleden met een pijnlijke nederlaag tegen FC Barcelona, waarbij ze maar liefst vijf doelpunten tegen kregen.

Het is nu aan Royal Antwerp FC om hun hoofden omhoog te houden en zich te herpakken. Ze zullen moeten leren van hun fouten en werken aan hun zwakke punten om weer op het juiste spoor te komen. Met nog veel wedstrijden te spelen in zowel de competitie als de Champions League, is er nog genoeg tijd om hun vorm te herstellen en te laten zien wat ze echt waard zijn.