×
Home Nieuws Livescore

Van Bronckhorst ziet FC Barcelona-achtige kwaliteiten in Feyenoord-back Hartman

Van Bronckhorst ziet FC Barcelona-achtige kwaliteiten in Feyenoord-back Hartman
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 4 oktober 2023 19:16 uur

Voormalig voetbalicoon Giovanni van Bronckhorst is vol lof over de mysterieuze en talentvolle Quilindschy Hartman. De voormalige Feyenoord-speler ziet opvallende overeenkomsten tussen de jonge back en zijn eigen glansrijke carrière.

"Er zijn zoveel aspecten die me doen denken aan mijn tijd bij FC Barcelona", verklaart Van Bronckhorst enthousiast tijdens een interview met RTL 7, terwijl hij Hartman nauwkeurig analyseert. "Zijn indrukwekkende voorzet, de afstanden die hij overbrugt, zijn uitstekende overzicht...", somt de voormalige Feyenoord-trainer op. "Je kunt zien dat alles tot in de puntjes is getraind."

Van Bronckhorst benadrukt dat Hartman in korte tijd enorme progressie heeft geboekt. "Zowel verdedigend als aanvallend zie je duidelijke ontwikkeling. De samenwerking met Luka Ivanusec of Igor Paixão is simpelweg fantastisch. Dat is tegen Atlético Madrid absoluut een wapen."

Hartman zal woensdagavond in de basis staan tegen Atlético. Het duel in het Wanda Metropolitano stadion begint om 18.45 uur.