×
Home Nieuws Livescore

'Feyenoord bereikt principeakkoord en haalt Ivanusec binnen: Kroatische sterspeler versterkt Rotterdamse club voor Champions League'

'Feyenoord bereikt principeakkoord en haalt Ivanusec binnen: Kroatische sterspeler versterkt Rotterdamse club voor Champions League'
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 7 augustus 2023 15:00 uur

Feyenoord en Dinamo Zagreb bereiken overeenstemming over Ivanusec

Feyenoord heeft succes geboekt in het losweken van Luka Ivanusec bij Dinamo Zagreb. De 25-jarige linksbuiten zal na de dubbele ontmoeting met AEK Athene in de derde voorronde van de Champions League de overstap maken naar Rotterdam, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Het was een belangrijke voorwaarde van de Kroatische topclub dat Ivanusec nog beschikbaar zou zijn voor de wedstrijden tegen AEK Athene. Feyenoord heeft zich hier nu bij neergelegd en heeft een principeakkoord bereikt met Dinamo, aldus het AD. Na de tweede wedstrijd tegen de Grieken op 15 augustus zal Ivanusec naar Nederland kunnen reizen.

Dinamo-trainer Igor Biscan hintte onlangs al op een mogelijke transfer van Ivanusec. "We zijn erg afhankelijk van hem. We zullen Luka zeker missen", liet hij weten. "Veel van ons aanvallende gevaar komt van hem."

Feyenoord had Ivanusec al geruime tijd bovenaan het verlanglijstje staan. Naar verluidt zal de landskampioen meer dan acht miljoen euro betalen voor de speler. Ivanusec zal een meerjarig contract tekenen bij De Kuip. Hij zal de competitiestart tegen Fortuna Sittard op zondag missen, maar kan mogelijk zijn debuut maken in de Rotterdamse derby tegen Sparta een week later.

Volgens het AD ziet coach Arne Slot in Ivanusec zowel een linksbuiten als een schaduwspits. Feyenoord heeft zich ook al versterkt met Calvin Stengs voor die laatste positie.