×
Home Nieuws Livescore

"Pascal Jansen reageert op Rangers FC geruchten: 'Geen contact'"

JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 4 oktober 2023 18:16 uur

AZ-trainer Pascal Jansen heeft gereageerd op de recente geruchten rondom Rangers FC. Volgens Schotse media zou Jansen in verband worden gebracht met een overstap naar Glasgow, waar manager Michael Beale onlangs werd ontslagen.

Tijdens de persconferentie voorafgaand aan het Conference League-duel tussen AZ en Legia Warschau werd er gesproken over de vermeende interesse van Rangers in Jansen. De trainer gaf aan dat hij niet op de hoogte was van eventueel contact tussen AZ en Rangers. "Persoonlijk heb ik geen contact gehad", verklaarde Jansen. "Ik heb wel wat berichtjes uit Engeland ontvangen, maar ik heb geen idee waar dat vandaan komt. Het is absoluut niet aan de orde."

Jansen richtte zich vervolgens op de wedstrijd tegen Legia Warschau en benadrukte dat AZ klaar is voor de uitdaging. "Legia is een zeer gerespecteerde club in Polen. Ze spelen op een bijzondere manier, met een hoge intensiteit en een specifieke veldbezetting met wingbacks", aldus Jansen. "Ze hebben hun kwaliteiten laten zien in de wedstrijd tegen Aston Villa. Maar wij hebben nog iets recht te zetten. We hebben grote ambities in Europa en willen graag de volgende ronde bereiken."

Met deze reactie van Jansen lijken de geruchten over een mogelijke overstap naar Rangers FC voorlopig van de baan. AZ kan zich nu volledig focussen op de wedstrijd tegen Legia Warschau en het behalen van een positief resultaat om hun Europese ambities waar te maken.