×
Home Nieuws Livescore

Carlos Forbs: Geduld en vertrouwen in Ajax-proces cruciaal

Carlos Forbs: Geduld en vertrouwen in Ajax-proces cruciaal
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 4 oktober 2023 17:32 uur

Carlos Forbs, de jonge aanvaller van Ajax, heeft een opmerkelijke oproep gedaan aan de fans van de club. In een interview met Ajax TV benadrukte Forbs het belang van geduld en vertrouwen in het 'proces' waar de Amsterdammers momenteel in zitten.

"We hebben zeker onze ups en downs gehad, maar het seizoen is nog lang", aldus Forbs. "Het is belangrijk dat we geduldig blijven en vertrouwen hebben in het proces. Als team moeten we bij elkaar blijven en blijven werken. Ik merk zelf ook dat ik steeds beter mijn draai vind in het team en daarbij krijg ik veel hulp van mijn medespelers en de staf. Ik voel veel vertrouwen en ik zal er donderdag weer staan."

Forbs liet zijn kwaliteiten zien tijdens de wedstrijd tegen RKC Waalwijk, waar hij werd uitgeroepen tot de beste Ajacied op het veld. Hij gaf een prachtige assist op Brian Brobbey, die de bal vervolgens fantastisch in de kruising schoot. "Ik ben tevreden over mijn spel en ik kon een bijdrage leveren aan het team. Mijn pass bij de assist was mooi, maar alle lof gaat naar Brian Brobbey. Hij maakte de goal geweldig af. Het kon niet beter."

De oproep van Forbs komt op een cruciaal moment voor Ajax, dat momenteel strijdt in de UEFA Europa League. De club plaatste een cryptische tweet met de tekst 'It's a big thing', wat mogelijk verwijst naar de uitdagingen waar Ajax voor staat in het Europese toernooi.

Het is duidelijk dat Forbs gelooft in het potentieel van Ajax en de spelers. Met zijn pleidooi voor geduld en vertrouwen hoopt hij de fans te inspireren en te motiveren om achter het team te blijven staan, ongeacht de resultaten.