×
Home Nieuws Livescore

Gavi betreurt bijna vertrek Frenkie de Jong bij Barcelona

Gavi betreurt bijna vertrek Frenkie de Jong bij Barcelona
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 4 oktober 2023 16:32 uur

Jonge voetbalster Gavi van FC Barcelona heeft een enorme bewondering voor zijn teamgenoot Frenkie de Jong. De negentienjarige sensatie was behoorlijk teleurgesteld toen er geruchten opdoken over een mogelijk vertrek van de Nederlandse international uit Catalonië.

In een interview met La Vanguardia sprak Gavi uitgebreid over zijn bewondering voor De Jong. "Ik kijk echt op naar Frenkie", zei hij. "Toen ik hoorde dat hij misschien zou vertrekken, was ik woedend. Ik heb hem dat ook verteld." Het lijkt erop dat Gavi doelt op de zomer van 2022, toen het contract van De Jong uitlekte naar de Spaanse media en er even sprake was van een mogelijke transfer naar Manchester United.

"Gelukkig is hij niet vertrokken en speelt hij nog steeds bij ons", zei Gavi opgelucht. Hij ziet aan De Jong dat hij geniet van zijn tijd bij Barcelona. Momenteel is De Jong geblesseerd en staat hij aan de zijlijn. Zijn blessure zal hem ook tijdens de komende interlandperiode aan de kant houden. Na de interlands zal De Jong waarschijnlijk weer met de groepstraining bij Barça kunnen beginnen.