×
Home Nieuws Livescore

Atlético Madrid-trainer duwt Feyenoord-collega tijdens vriendschappelijk duel

Atlético Madrid-trainer duwt Feyenoord-collega tijdens vriendschappelijk duel
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 4 oktober 2023 16:16 uur

In een opmerkelijke gebeurtenis heeft Atlético Madrid-trainer Diego Simeone teruggeblikt op een incident dat plaatsvond in 2021. Tijdens een vriendschappelijke wedstrijd tussen Feyenoord en Los Colchoneros kon de Argentijnse coach zijn frustraties niet bedwingen en gaf hij zijn collega Arne Slot een stevige duw.

Wat begon als een vriendschappelijk duel tussen Feyenoord en Atlético, eindigde in een allesbehalve vriendelijke ontmoeting. Nadat de wedstrijd was afgelopen, liepen de gemoederen hoog op. Op het moment dat Slot Simeone een hand wilde geven, werd hij ruw opzij geduwd. "Ik kan me niet meer precies herinneren waarom ik dat deed, maar ik weet nog wel wat hij zei", onthult Simeone in een exclusief interview met RTL 7. "Hij beweerde dat ik gefrustreerd was en snel boos werd."

"Ik zou nooit zulke dingen over een collega zeggen", vervolgt Simeone. "Ik ken hem niet persoonlijk. Ik respecteer altijd het privéleven van trainers waartegen we spelen." De Argentijnse coach heeft geen spijt van zijn actie en blijft bij zijn standpunt. "Ik zeg altijd wat ik denk."

Woensdagavond staan Simeone en Slot voor het eerst sinds het incident weer tegenover elkaar. Atlético en Feyenoord zullen om 21.00 uur aftrappen in het Wanda Metropolitano.

Bekijk hieronder de beelden van het opmerkelijke voorval waarbij Simeone Slot een duw geeft.