×

Feyenoord Onder 19 geeft hoofdmacht goed voorbeeld in Madrid

JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 4 oktober 2023 16:08 uur

Feyenoord Onder 19 heeft de hoofdmacht van de Rotterdammers een flinke boost gegeven in hun wedstrijd tegen de jeugdspelers van Atlético. In een spannende wedstrijd in Madrid wisten ze met 1-2 te winnen dankzij een late goal, waardoor Feyenoord nog steeds bovenaan staat in de Youth League-groep.

Trainer Robin van Persie en zijn team blijven zelfs ongeslagen. Hoewel het er in de eerste helft niet goed uitzag voor de Rotterdammers. Na een rustige start begonnen ze meer druk te zetten, maar het was juist Atlético die op voorsprong kwam. Vlak voor rust kregen de Spanjaarden een penalty en Adrián Niño maakte daar dankbaar gebruik van. Van Persie en zijn spelers moesten dus met een achterstand de rust in.

In de tweede helft wist Feyenoord steeds meer te ontsnappen aan een achterstand. Gjivai Zechiël, die af en toe ook mag invallen bij het eerste elftal, speelde de hele wedstrijd mee. Na 67 minuten was het uiteindelijk Antoni Milambo die namens Feyenoord de gelijkmaker scoorde, ook vanaf de strafschopstip. En alsof dat nog niet genoeg was, wisten de Rotterdammers zelfs de overwinning binnen te slepen. Jaden Slory werd de held van de wedstrijd met zijn winnende goal in de laatste minuut.