×
Home Livescore

Helse terugkeer voor Lukaku: fans plannen grootschalige actie

Helse terugkeer voor Lukaku: fans plannen grootschalige actie
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 4 oktober 2023 13:16 uur

Romelu Lukaku staat voor een angstaanjagende uitdaging wanneer hij op 29 oktober terugkeert naar Internazionale met AS Roma. De fanatieke supporters van I Nerazzurri hebben een diepe haat ontwikkeld jegens de Belgische spits vanwege zijn gedrag rondom transfers gedurende twee verschillende seizoenen. Om deze reden heeft de supportersvereniging een grootschalige actie op touw gezet.

Hoewel de wedstrijd nog even op zich laat wachten, zijn de eerste voorbereidingen voor de actie al in volle gang. De gepassioneerde aanhang van CN69 zal maar liefst 50.000 fluitjes uitdelen en roept op om deze te gebruiken bij elk balcontact van Lukaku op 29 oktober. "De dag van de meest ongewenste terugkeer nadert met rasse schreden. 29 oktober is een datum die we met bloedrood hebben omcirkeld. Op die dag zullen we onze afkeer laten blijken voor iemand die ons op de meest onwaardige manier de rug heeft toegekeerd", zo valt te lezen in de aankondiging.

Het Giuseppe Meazza-stadion zal worden overspoeld met een hels fluitconcert voor de Belgische spits die daar zo gehaat wordt. Lukaku heeft er twee seizoenen lang alles aan gedaan om Internazionale te verlaten, ondanks dat hij beloofde dit niet te zullen doen. "Een figuur die zichzelf klein heeft bewezen, want voordat je een kampioen kunt zijn, moet je een man zijn en weten hoe je je woord moet nakomen. Wij hebben je met al onze kracht verdedigd en jij hebt ons bedankt door ons de rug toe te keren."