×
Home Nieuws Livescore

Sergio Ramos onthult zijn ongezouten mening over PSV-penalty op TikTok

Sergio Ramos onthult zijn ongezouten mening over PSV-penalty op TikTok
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 4 oktober 2023 12:24 uur

In een verrassende wending heeft Sergio Ramos besloten om via TikTok zijn mening te uiten over de penalty die PSV kreeg tegen Sevilla, waarbij hijzelf betrokken was. Maar is hij het ermee eens? Absoluut niet. Met een sarcastische ondertoon citeert Ramos de scheidsrechter, Daniel Orsato: "Hij zei: Het is heel duidelijk."

Na het gelijkspel tussen PSV en Sevilla (2-2) liet Ramos ook in de Spaanse media zijn ongenoegen blijken over de arbitrage. Hij noemde het "verschrikkelijk" en benadrukte dat niet elke club evenveel respect krijgt. "Dat is het lot van Sevilla", voegde hij eraan toe.

Op beelden van Ziggo Sport, die vanuit een andere hoek zijn genomen, lijkt er echter wel enig contact te zijn tussen Ramos en Malik Tillman. Dit werpt een nieuw licht op de situatie en voedt de discussie over de beslissing van de scheidsrechter.

Met zijn TikTok-video heeft Ramos opnieuw de aandacht weten te trekken en zijn onvrede geuit op een creatieve en unieke manier. Het is duidelijk dat hij zijn standpunt niet zomaar laat varen en vastbesloten is om zijn kant van het verhaal te laten horen. De vraag blijft echter of zijn actie invloed zal hebben op de verdere afwikkeling van deze kwestie.