×
Home Nieuws Livescore

Ajax neemt drie jonge talenten mee naar Athene

Ajax neemt drie jonge talenten mee naar Athene
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 4 oktober 2023 12:16 uur

In een verrassende zet heeft Ajax de spelerslijst vrijgegeven voor hun aanstaande reis naar Athene voor de Europa League-wedstrijd tegen AEK. Trainer Maurice Steijn heeft geen grote verrassingen in petto en heeft drie jonge talenten opgenomen in de selectie.

Op woensdag stappen maar liefst 23 spelers aan boord van het vliegtuig naar Griekenland voor de cruciale confrontatie met AEK in de Europa League. Silvano Vos zal echter niet aanwezig zijn, aangezien hij in de thuiswedstrijd tegen Olympique Marseille (3-3) een rode kaart ontving en dus geschorst is.

Opvallend genoeg bestaat de selectie van Steijn uit drie spelers die normaal gesproken uitkomen voor Jong Ajax: Kristian Hlynsson, Mika Godts en Amourricho van Axel Dongen. Deze jonge talenten krijgen nu de kans om zich te bewijzen op het Europese toneel.

De wedstrijd tussen Ajax en AEK zal donderdag om 18.45 uur van start gaan in het Agia Sofiastadion. De Grieken hebben hun eerste groepswedstrijd tegen Brighton & Hove Albion gewonnen, dus Ajax zal op hun hoede moeten zijn.

Hieronder vind je de volledige selectie van Ajax: Gorter, Pasveer, Ramaj, Rensch, Gaaei, Hato, Salah-Eddine, Medic, Sosa, Avila, Sutalo, Taylor, Van den Boomen, Tahirovic, Bergwijn, Brobbey, Akpom, Forbs, Mikautadze, Berghuis, Van Axel Dongen, Hlynsson, Godts.