×
Home Nieuws Livescore

Dumfries schittert met assist in Inter's Champions League overwinning

Dumfries schittert met assist in Inter's Champions League overwinning
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 4 oktober 2023 09:32 uur

In een spectaculaire Champions League-wedstrijd heeft Internazionale gisteravond eindelijk de volle buit weten te pakken. En wie anders dan de onnavolgbare Denzel Dumfries speelde opnieuw een cruciale rol in dit succesverhaal. De Nederlandse sensatie, die vorig seizoen al schitterde in de finale met de Italiaanse ploeg, blijft zijn stempel drukken op het spel. Met vier punten uit twee wedstrijden lijkt het geluk de Italianen wederom toe te lachen.

Dumfries, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, liet zijn klasse nogmaals zien met een sublieme assist op de enige treffer van de avond. Terwijl hij vanaf de rechterkant opstoomde, leek het erop dat hij de bal strak voor kon geven op Lautaro Martinez. Maar de Nederlander, altijd op zoek naar het onverwachte, zag een andere mogelijkheid en besloot de bal terug te spelen naar de iets meer teruggetrokken Marcus Thuram. En met succes! Thuram wist koelbloedig af te ronden en zorgde zo voor de enige en beslissende goal van de wedstrijd.

Met deze overwinning heeft Internazionale niet alleen hun eerste driepunter van het Champions League-seizoen binnen, maar hebben ze ook laten zien dat ze klaar zijn om de voetbalwereld te veroveren. Dumfries, de onbetwiste held van de avond, blijft bewijzen dat hij een speler is die het verschil kan maken. De Italiaanse ploeg kan dan ook met vertrouwen vooruitkijken naar de komende uitdagingen die hen te wachten staan.