×
Home Nieuws Livescore

Luuk de Jong teleurgesteld na gelijkspel PSV tegen Sevilla

Luuk de Jong teleurgesteld na gelijkspel PSV tegen Sevilla
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 4 oktober 2023 01:56 uur

Luuk de Jong teleurgesteld na gelijkspel PSV tegen Sevilla

Na het gelijkspel van PSV tegen Sevilla heeft Luuk de Jong gemengde gevoelens. De spits van de Eindhovenaren prijst de veerkracht van zijn teamgenoten, maar is ook kritisch op de slordigheid waarmee te veel kansen zijn weggegeven.

In een interview met Ziggo na de wedstrijd beschrijft De Jong de hectische wedstrijd. Hij benadrukt het belang van goed staan na het maken van de 1-1, om te voorkomen dat er direct een tegendoelpunt valt. Gelukkig slaagde PSV erin om de tweede goal te maken en daarmee het gelijkspel veilig te stellen.

De laatste fase van de wedstrijd was een achtbaan van emoties. De Jong erkent dat het niet veel had gescheeld of PSV had met lege handen gestaan. Hij wijst op de slimme tactieken van Sevilla, die loeren op de foutjes van PSV. Gelukkig werden niet alle kansen benut door de tegenstander. Ook PSV kreeg enkele goede kansen, waardoor een gelijkspel volgens De Jong een terechte uitslag was.

Ondanks het behaalde punt heerst er toch teleurstelling bij De Jong. Hij had de wedstrijd graag gewonnen, vooral omdat het een thuiswedstrijd was. Nu kan PSV zich langzaamaan gaan voorbereiden op de komende wedstrijden tegen RC Lens, dat voor een verrassing zorgde door Arsenal te verslaan. De Jong verwacht een interessant tweeluik en is optimistisch dat PSV een goed resultaat kan behalen, zowel bij Lens als bij Sevilla-uit.