×
Home Nieuws Livescore

Gudelj's geniale goal zet PSV onder druk in CL

Gudelj's geniale goal zet PSV onder druk in CL
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 4 oktober 2023 00:56 uur

Onverwachts is het Nemanja Gudelj die de wedstrijd tussen PSV en Sevilla in de Champions League volledig op zijn kop zet. Deze voormalige voetballer van AZ en Ajax weet de bal te bemachtigen na een hoekschop en met een verwoestende trap zorgt hij voor de openingstreffer: 0-1. Dit tot grote verbazing van het publiek en de spelers van PSV.

De Eindhovenaren hebben nu nog maar een schamele twintig minuten om iets terug te doen. De druk ligt hoog en de spanning is voelbaar in het stadion. Het is een race tegen de klok voor PSV om de gelijkmaker te scoren en zo hun kansen op een overwinning levend te houden. De spelers zetten alles op alles en proberen met snelle aanvallen en technisch vernuft de verdediging van Sevilla te doorbreken.

Het publiek schreeuwt de spelers naar voren en de adrenaline giert door de aderen van de PSV'ers. Ze weten dat ze nu alles op alles moeten zetten om nog een resultaat uit deze wedstrijd te halen. De tijd tikt genadeloos door en elke seconde lijkt een eeuwigheid te duren.

De spelers van Sevilla daarentegen, voelen de druk van de Eindhovenaren en proberen met man en macht hun voorsprong te verdedigen. Ze zetten een muur van verdedigers op en proberen elke aanval van PSV te neutraliseren. Het is een ware strijd op het veld, waarbij beide teams tot het uiterste gaan.

Maar ondanks de inzet en het harde werken van PSV, lukt het hen niet om de gelijkmaker te scoren. De tijd is genadeloos en het laatste fluitsignaal klinkt. De wedstrijd eindigt in een 0-1 overwinning voor Sevilla, dankzij de onverwachte goal van Gudelj.

Een teleurstelling voor PSV, maar een overwinning voor Sevilla. Het is een harde les voor de Eindhovenaren, die nu met nog meer vastberadenheid en motivatie zullen strijden in de volgende wedstrijden. Ze zullen niet rusten voordat ze hun revanche hebben genomen en laten zien wat ze waard zijn in de Champions League.