×
Home Nieuws Livescore

Louis van Gaal keert terug bij Ajax als adviseur, fans juichen

Louis van Gaal keert terug bij Ajax als adviseur, fans juichen
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 oktober 2023 23:56 uur

Het nieuws dat een voormalige voetbalcoach weer betrokken raakt bij een Nederlandse voetbalclub heeft de gemoederen flink beziggehouden op een bekend sociaal mediaplatform. De ex-trainer zal als adviseur fungeren voor de raad van commissarissen van de club en zijn expertise delen op het gebied van voetbaltechnische zaken. Hoewel het geen officiële functie betreft, hebben veel fans van de club enthousiast gereageerd.

"Ik ben bereid om Ajax te helpen. Aangezien een groot deel van mijn leven zich afspeelt in Portugal, kan ik deze rol als externe adviseur goed combineren", aldus de voormalige coach in een officiële verklaring van de club, die voor de nodige opschudding heeft gezorgd op sociale media.

Reacties van fans variëren van optimisme tot kritiek. Sommige supporters zijn blij met de terugkeer van de voormalige coach en zien het als een positieve ontwikkeling voor de club. Anderen hebben hun bedenkingen, maar tonen wel respect voor de ervaring en kennis van de voormalige coach. Er zijn zelfs fans die hun geloof en hoop in de club weer terugvinden door dit nieuws.

Al met al lijkt de terugkeer van de voormalige coach bij de club voor de nodige reuring te zorgen. Het is afwachten hoe zijn adviezen zullen worden ontvangen en welke impact dit zal hebben op de prestaties van de club. Maar één ding is zeker: de terugkeer van deze clublegende zal niet onopgemerkt voorbijgaan.