×
Home Nieuws Livescore

Bayer Leverkusen vertrouwt op langdurig verblijf Xabi Alonso

Bayer Leverkusen vertrouwt op langdurig verblijf Xabi Alonso
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 2 oktober 2023 10:16 uur

Bayer Leverkusen blijft kalm onder de geruchten rondom hun geliefde coach, Xabi Alonso, die naar verluidt in verband wordt gebracht met Real Madrid. Ondanks het sterke begin van het seizoen in de Bundesliga en de speculatie over Alonso als mogelijke opvolger van Carlo Ancelotti bij Real Madrid, verzekert sportief directeur Simon Rolfes dat Alonso voorlopig in Duitsland zal blijven.

Rolfes benadrukt dat Alonso onlangs zijn contract heeft verlengd tot medio 2026 bij Bayer Leverkusen en dat hij er alle vertrouwen in heeft dat hij nog lang zal blijven. "Xabi weet dat hij een fantastisch team heeft en het volledige vertrouwen van de club geniet. Voor spelers draait het vaak om geld, maar voor een coach is het belangrijk dat hij op de juiste plek zit. We hebben onlangs een duidelijke toezegging aan elkaar gedaan, dus ik maak me geen zorgen."

Alonso zelf houdt zich op de vlakte over de situatie. "Het is nog te vroeg om daar nu al over te praten. Zowel de spelers als ik weten hoe het voetbalwereldje in elkaar steekt. Het is geen probleem voor ons en daarom hebben we er ook nog niet over gesproken."