×
Home Nieuws Livescore

Oud-Ajacied Lisandro Martínez opnieuw geopereerd aan gebroken middenvoetsbeentje

Oud-Ajacied Lisandro Martínez opnieuw geopereerd aan gebroken middenvoetsbeentje
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 2 oktober 2023 08:40 uur

In een verrassende wending van het lot heeft Lisandro Martínez, de voormalige Ajacied, te maken met een onverwachte blessure. The Daily Mail heeft namelijk een exclusieve medische update onthuld over de Argentijnse voetballer. Het blijkt dat hij een gebroken middenvoetsbeentje heeft opgelopen, wat resulteert in een geschatte uitschakeling van drie maanden. Dit betekent dat hij hoogstwaarschijnlijk dit jaar niet meer in actie zal komen.

De oorsprong van deze blessure gaat terug naar het vorige seizoen. Tijdens een intense Europa League-wedstrijd tegen het Spaanse Sevilla in april, liep Martínez de breuk op. Hij onderging een operatie om het te herstellen. Echter, het bleek dat hij te snel terugkeerde naar het veld, zonder volledig te zijn hersteld van de blessure. Dit resulteerde in recente terugval.

Ondanks zijn deelname aan wedstrijden tegen Brighton & Hove Albion en Bayern München, bleef de pijn aanhouden. Uiteindelijk wezen medische tests uit dat de breuk niet voldoende was genezen, waardoor een nieuwe operatie noodzakelijk is. Dit nieuws komt als een schok voor zowel Martínez als zijn fans, aangezien hij gehoopt had snel weer op het veld te kunnen staan.

De komende maanden zullen cruciaal zijn voor de herstel van Martínez. Hij zal zich volledig moeten richten op zijn revalidatie om zo snel mogelijk weer fit te worden. Het is een teleurstelling voor de voetballer, maar hij zal ongetwijfeld vastberaden zijn om sterker terug te komen en zijn team te ondersteunen wanneer hij weer in actie kan komen.