×
Home Livescore

FC Utrecht teleurstellend in Eredivisie: eigenaar's opmerkingen verbazen analist

FC Utrecht teleurstellend in Eredivisie: eigenaar's opmerkingen verbazen analist
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 2 oktober 2023 07:48 uur

FC Utrecht teleurstellend gestart in Eredivisie, eigenaar verrast met opmerkingen

In de Eredivisie heeft FC Utrecht een teleurstellende start gekend. Afgelopen zaterdag leed de club een 0-2 nederlaag tegen promovendus Almere City, waardoor ze na zeven wedstrijden slechts drie punten hebben behaald. Opvallend genoeg heeft eigenaar Frans van Seumeren recentelijk enkele opmerkelijke uitspraken gedaan over de club, wat bij ESPN-analist Kenneth Perez voor verbazing zorgde.

"Ik was behoorlijk verrast door het interview met Van Seumeren van twee weken geleden", verklaarde Perez tijdens het programma Dit was het Weekend. "Ik begrijp dat hij voor zichzelf opkomt, vooral als het gaat om het aankoopbeleid. Maar ik was geschokt toen hij zei dat Jordy Zuidam als een zoon voor hem is en dat Zuidam technisch directeur blijft zolang Van Seumeren bij de club betrokken is."

Perez beschouwt de uitspraken van Van Seumeren als onprofessioneel. "Hiermee ben je niet bezig met het nastreven van topsport. Mensen worden beoordeeld op basis van resultaten. Hoewel Van Seumeren beweert dat hij niets te maken heeft met transfers, hoor ik toch dat ze altijd samen zijn. Dat viel me echt op. Ik begrijp dat hij zichzelf wil verdedigen, maar die ene zin vond ik behoorlijk amateuristisch."

Het is duidelijk dat de opmerkingen van Van Seumeren voor de nodige opschudding hebben gezorgd binnen FC Utrecht. Het is afwachten hoe dit zich verder zal ontwikkelen en of het invloed zal hebben op de prestaties van de club in de toekomst.