×
Home Nieuws Livescore

Atlético Madrid herstelt zich na dramatische start tegen Cádiz

Atlético Madrid herstelt zich na dramatische start tegen Cádiz
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 1 oktober 2023 23:08 uur

Atlético Madrid verraste vriend en vijand met een spectaculaire comeback in hun duel tegen Cádiz. Na een desastreuze start, waarbij ze al snel op een 0-2 achterstand kwamen, wisten ze de wedstrijd om te draaien en met 3-2 te winnen. Deze overwinning geeft hen een flinke boost voor het aankomende Champions League-duel tegen Feyenoord.

Helaas moest Atlético het zonder Memphis Depay stellen vanwege een blessure. Dit zorgde ervoor dat de thuisploeg al snel in de problemen kwam. Binnen het half uur wisten Lucas Pires en Roger namens Cádiz twee doelpunten te maken, waardoor Atlético op een achterstand kwam te staan. Gelukkig liet Ángel Correa niet lang op zich wachten en maakte hij enkele minuten later al de aansluitingstreffer. Nahuel Molina zorgde vervolgens voor de gelijkmaker en Correa was na ruim een uur spelen goed voor zijn tweede doelpunt van de avond.

Atlético domineerde de rest van de wedstrijd en wist uiteindelijk als winnaar uit de strijd te komen tegen Cádiz. Door deze overwinning stijgen ze naar de vierde plek in de Spaanse competitie. De top drie wordt momenteel bezet door Real Madrid, Barcelona en het verrassende Girona. De volgende uitdaging voor Atlético is het Champions League-duel tegen Feyenoord, dat komende woensdag plaatsvindt. In hun eerste groepswedstrijd speelde Atlético gelijk tegen SS Lazio, terwijl Feyenoord wist te winnen van Celtic en momenteel aan kop gaat.

In andere wedstrijden behaalde Real Betis een overtuigende 3-0 overwinning op Valencia.