×
Home Nieuws Livescore

Spelfout op shirt verpest Murillo's Premier League-debuut

Spelfout op shirt verpest Murillo's Premier League-debuut
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 1 oktober 2023 15:48 uur

Wat een teleurstelling moet het zijn geweest voor Murillo tijdens zijn debuut in de Premier League. De Braziliaanse voetballer maakte afgelopen zondag zijn entree op het hoogste niveau in Engeland, maar tot zijn verbazing ontdekte hij een spelfout op zijn shirt.

In plaats van zijn naam correct te spellen als 'Murillo', stond er 'Murrillo' op zijn shirt, met een dubbele R. Dit doet denken aan een vergelijkbaar incident in 2021, toen Steven Berghuis tijdens een wedstrijd met FC Twente rondliep met een shirt waarop zijn naam verkeerd gespeld was als 'Berghius'.

Murillo werd deze zomer voor maar liefst twaalf miljoen euro overgenomen van Corinthians. Een flinke investering voor Nottingham, dat dit seizoen goed van start is gegaan in de Premier League. Na de promotie in mei 2022, eindigde de club vorig seizoen op de zestiende plaats. Momenteel bezetten ze de elfde plek in de competitie.

Het is te hopen dat Murillo snel een nieuw shirt krijgt met de juiste spelling van zijn naam, zodat hij zich volledig kan focussen op zijn prestaties op het veld. Het is immers belangrijk dat een speler zich comfortabel voelt en zich geen zorgen hoeft te maken over zulke kleine, maar toch opvallende fouten.