×
Home Nieuws Livescore

Manhoef blij met Vitesse's doelpuntenfestijn tegen NEC

Manhoef blij met Vitesse's doelpuntenfestijn tegen NEC
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 1 oktober 2023 15:08 uur

Verrassende overwinning voor Million Manhoef en Vitesse in Nijmegen

In een opmerkelijke wedstrijd heeft Vitesse met succes drie punten weten te bemachtigen in Nijmegen, tot grote vreugde van Million Manhoef. De Arnhemmers hadden de afgelopen weken moeite met scoren, maar wisten op zondag maar liefst drie doelpunten op het scorebord te zetten.

Na de wedstrijd sprak Manhoef met ESPN en deelde zijn gedachten over de spannende ontmoeting. "We begonnen sterk en kwamen al snel op voorsprong, maar daarna werd het steeds lastiger. Na de gelijkmaker hadden we nog steeds hoop en bleven we hard werken. In de tweede helft kregen we een standaardsituatie en Oroz staat er altijd wanneer we tegen NEC spelen. Daarna was het zaak om scherp te blijven. Je moet na een onderbreking op dezelfde manier weer de wedstrijd ingaan."

Manhoef was tevreden over het spel van Vitesse, ondanks dat de tegenstander meer balbezit had. "Dat was ons gameplan. De bal laten gaan en profiteren van hun fouten. En dat hebben we gedaan", aldus Manhoef over de onderbreking die volgde na de 1-2 voorsprong.

Vitesse had de afgelopen weken moeite om het net te vinden, maar slaagde erin om dit in Nijmegen te bewerkstelligen. "Als je wilt winnen, moet je doelpunten maken. Dat hebben we de afgelopen weken nagelaten. Dus ik ben erg blij dat ik mijn doelpunt heb kunnen bijdragen", besloot Manhoef met een tevreden glimlach.