×
Home Nieuws Livescore

Schokkend incident rondom Vaessen zorgt voor staking RKC-Ajax

Schokkend incident rondom Vaessen zorgt voor staking RKC-Ajax
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 30 september 2023 23:08 uur

Het duel tussen RKC Waalwijk en Ajax is abrupt gestopt na een angstaanjagend incident met Etienne Vaessen. De doelverdediger van RKC raakte bewusteloos na een harde botsing met Brian Brobbey. De ernst van de situatie is overduidelijk, dat staat vast.

Enkele minuten voor het einde van de wedstrijd dribbelde Brobbey richting Vaessen. Helaas speelde de Ajax-aanvaller de bal te ver voor zich uit, waardoor de botsing onvermijdelijk was. Direct werd duidelijk dat er iets grondig mis was. De medische staf van zowel RKC als Ajax snelde naar Vaessen om hulp te bieden, terwijl de spelers geschokt toekeken.

Op dit moment is het onduidelijk of Vaessen weer bij bewustzijn is, hoe zijn toestand is en wat er precies aan de hand is. Tijdens de behandeling van de doelman werden schermen opgezet om de privacy te waarborgen, terwijl de spelers een kring vormden rondom de keeper.

Vanwege dit afschuwelijke incident is besloten om de wedstrijd voorlopig stil te leggen. Of er nog verder gevoetbald zal worden, hangt onder andere af van de conditie van de spelers. Het is echter overduidelijk dat dit nu een absolute bijzaak is.