×
Home Nieuws Livescore

Nieuwe Ajax-aanwinsten Forbs en Ramaj maken goede indruk in oefenduel tegen Borussia Dortmund

Nieuwe Ajax-aanwinsten Forbs en Ramaj maken goede indruk in oefenduel tegen Borussia Dortmund
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 7 augustus 2023 11:12 uur

Nieuwe spelers maken indruk tijdens oefenwedstrijd Ajax tegen Borussia Dortmund

Carlos Forbs en Diant Ramaj hebben afgelopen zondag hun eerste onofficiële optreden gemaakt voor Ajax in de oefenwedstrijd tegen Borussia Dortmund. De vleugelaanvaller en doelman zijn tevreden over hun eerste dagen bij de club uit Amsterdam.

Forbs kwam een kwartier voor tijd in het veld tegen de Duitse topclub, die met 3-1 won. "Het is jammer dat we niet het gewenste resultaat hebben behaald. De spelers hebben me echt goed geholpen en ik ben hier als familie ontvangen. Ik kan het goed vinden met Mohammed Kudus, Steven Bergwijn en Steven Berghuis, maar het zijn allemaal goede jongens", aldus de Portugees, die overkwam van Manchester City, tegen Ajax TV. "Ik kan niet wachten om te beginnen. Het is fijn als mensen je naam zingen en ja, jullie gaan zeker nog veel van mij horen", belooft hij.

Ramaj kwam een halfuur voor tijd in het veld als vervanger van Gerónimo Rulli en hield zijn doel schoon. De 21-jarige Duitser is vastbesloten om zich te bewijzen. "Nu kan ik mezelf laten zien op het veld en ik ben blij om hier te zijn. Vandaag ging het redelijk goed, we moeten de goede momenten vasthouden. Als we onze kansen hadden benut, had het 3-3 of 3-4 kunnen zijn, dat moeten we meenemen naar volgende week."

Ook trainer Maurice Steijn is onder de indruk van Forbs en Ramaj. "Carlos is sterk in de actie en snelheid. Het was niet makkelijk voor hem, maar je kon zien dat hij dreigend was", aldus de coach. "Diant had niet veel te doen, dus daar kan ik niet echt een oordeel over geven."