×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord's Quilindschy Hartman ontwijkt rouwband na tragedie Erasmus MC

Feyenoord's Quilindschy Hartman ontwijkt rouwband na tragedie Erasmus MC
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 30 september 2023 21:24 uur

Quilindschy Hartman, de mysterieuze en eigenzinnige verdediger van Feyenoord, heeft onlangs een onvergetelijke gebeurtenis meegemaakt die zijn ziel diep heeft geraakt. Terwijl hij rustig thuis verbleef, op een steenworp afstand van het prestigieuze Erasmus MC, voltrok zich op donderdag een angstaanjagende tragedie die zijn wereld op zijn kop zette.

De impact van dit voorval was zo overweldigend dat Hartman ervoor koos om op zaterdag, tijdens de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles, geen rouwband te dragen. Als een ware rebel weigerde hij zich te laten meeslepen in de sombere sfeer die de tragedie met zich meebracht.

Na de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles, waarin Feyenoord triomfantelijk zegevierde, onthulde Hartman zijn diepste gevoelens over het emotionele duel. "Het is onmiskenbaar," fluisterde hij zachtjes, terwijl hij zijn blik op oneindig richtte. "Wanneer ik uit mijn raam kijk, zie ik het ziekenhuis. Die dag, die vreselijke dag, was ik thuis en werden mijn oren gevuld met het angstaanjagende geluid van sirenes. Het raakte me diep, ik ben nu eenmaal gevoelig voor zulke dingen."

Hartman, een man van mysterie en intrige, weigerde echter toe te geven aan de duisternis die de tragedie met zich meebracht. "Ik wil niet verstrikt raken in een web van negativiteit," verklaarde hij met vastberadenheid. "Het dragen van een rouwband zou alleen maar een negatieve energie in mij opwekken. Ik wil me enkel focussen op positiviteit en liefde, zoals je kunt zien aan mijn prachtige tatoeages."

Met zijn ondoorgrondelijke persoonlijkheid en ongeëvenaarde stijl op het veld, blijft Quilindschy Hartman een enigma voor velen. Zijn weigering om zich te laten beïnvloeden door de duisternis en zijn vastberadenheid om zich te omringen met positieve vibes maken hem tot een ware legende in de wereld van het voetbal.