×
Home Livescore

'United en FC Twente in gesprek over contractverlenging en huurdeal Pellistri'

'United en FC Twente in gesprek over contractverlenging en huurdeal Pellistri'
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 7 augustus 2023 10:36 uur

FC Twente wacht op goedkeuring voor huurdeal met Facundo Pellistri

FC Twente zal binnenkort duidelijkheid krijgen over de mogelijke huurovereenkomst met Facundo Pellistri. De club blijft proberen om de 21-jarige vleugelaanvaller op huurbasis over te nemen van Manchester United, zo meldt Fabrizio Romano.

Volgens FC Twente-directeur Arnold Bruggink kwam hij Pellistri op het spoor na een tip van Erik ten Hag. Bruggink beschreef Pellistri als een rechtsbenige rechterspits met een uitstekende dribbel en goede statistieken bij het nationale team van Uruguay, met name op het gebied van assists. Voordat de Uruguayaan echter op huurbasis kan vertrekken, wil Manchester United zijn contract verlengen. De gesprekken hierover verlopen positief, aldus Romano. Pas daarna zal United een beslissing nemen over de verhuur van Pellistri.

FC Twente heeft veel interesse getoond in de speler en Bruggink is hoopvol over de deal. Uiteindelijk zal de speler zelf de beslissing nemen, maar in Engeland is de mening van de coach van groot belang, en in dit geval is dat natuurlijk Ten Hag, afkomstig uit Twente.

Het is duidelijk dat FC Twente er alles aan doet om Pellistri naar de club te halen en de fans wachten in spanning af of de huurdeal zal doorgaan.