×
Home Nieuws Livescore

AC Milan boekt zesde zege, Lazio kansloos tegen Feyenoord-opponent

AC Milan boekt zesde zege, Lazio kansloos tegen Feyenoord-opponent
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 30 september 2023 20:16 uur

AC Milan heeft opnieuw een overwinning behaald in de competitie, waarmee ze hun zesde zege van het seizoen hebben geboekt. Met Tijjani Reijnders in de basisopstelling wisten ze SS Lazio, de tegenstander van Feyenoord in de Champions League, met een score van 2-0 te verslaan.

Lazio heeft een moeilijke start van het seizoen gehad, met slechts twee overwinningen in de eerste zeven wedstrijden. Daarentegen blijft Milan maar doorgaan en zijn ze op dit moment de koploper van de Serie A, in ieder geval tot het laatste fluitsignaal bij Salernitana - Internazionale. Afgelopen zaterdagavond was Milan simpelweg te sterk voor Lazio.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Christian Pulisic. Na een uur spelen kreeg hij de bal op de penaltystip en wist hij doeltreffend uit te halen. Eerder had Reijnders al de kans gehad om Milan op voorsprong te zetten, maar hij slaagde er niet in om de bal twee meter voor de doellijn binnen te schieten. Twee minuten voor het einde van de wedstrijd maakte Noah Okafor een einde aan alle hoop van Lazio door de 2-0 te scoren.

Met deze overwinning staat Milan nu bovenaan de Serie A met achttien punten uit zeven wedstrijden. Inter zal later op zaterdag in actie komen en heeft de kans om op gelijke hoogte te komen qua puntenaantal.