×
Home Nieuws Livescore

RB Leipzig vliegt uit de startblokken en overrompelt Bayern

RB Leipzig vliegt uit de startblokken en overrompelt Bayern
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 30 september 2023 19:24 uur

RB Leipzig verrast vriend en vijand met een verbluffende start in de langverwachte clash tegen Bayern München in de Bundesliga. De voormalige aanvaller van Vitesse, Loïs Openda, toont zijn ongeëvenaarde snelheid en sprint als een bliksemschicht voorbij de verdediger Kim Min-jae om vervolgens koelbloedig af te ronden. Een adembenemende actie die de toeschouwers sprakeloos achterlaat.

Alsof dat nog niet genoeg was, slaat Leipzig opnieuw toe amper vijf minuten later. Dit keer is het Castello Lukeba die de voorsprong verdubbelt. Bayern München, normaal gesproken een geduchte tegenstander, lijkt serieus in de problemen te verkeren in Leipzig. De spanning is om te snijden terwijl de fans op het puntje van hun stoel zitten, zich afvragend of Bayern zich kan herstellen van deze onverwachte tegenslag.

Deze wedstrijd belooft een ware krachtmeting te worden tussen twee titanen in het Duitse voetbal. Leipzig heeft duidelijk laten zien dat ze niet bang zijn om de grenzen op te zoeken en Bayern München uit te dagen. Het publiek kan zich opmaken voor een enerverende strijd vol onvoorspelbaarheid en spektakel. Wie zal er uiteindelijk als winnaar uit de bus komen? De tijd zal het leren.