×
Home Nieuws Livescore

'Ajax en West Ham in onderhandeling over Álvarez, transfer lijkt aanstaande'

'Ajax en West Ham in onderhandeling over Álvarez, transfer lijkt aanstaande'
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 7 augustus 2023 09:36 uur

Ajax en West Ham United zijn druk bezig met de onderhandelingen over Edson Álvarez. Na twee eerdere biedingen van West Ham, heeft Ajax nu een tegenvoorstel gedaan. Transferexpert Florian Plettenberg meldt dat de clubs dicht bij een akkoord zijn. Álvarez zelf heeft al aangegeven graag de overstap te willen maken.

De biedingen van 30 miljoen euro en 34,7 miljoen euro waren niet voldoende om Ajax te overtuigen, maar het lijkt erop dat Álvarez toch naar de Premier League zal vertrekken. Technisch directeur Sven Mislintat heeft West Ham een tegenbod gedaan. Het is de bedoeling dat de clubs tot een overeenkomst komen, mede omdat Álvarez zijn jawoord al heeft gegeven.

Volgens Plettenberg is het waarschijnlijk dat Ajax en West Ham uiteindelijk een bedrag van 38 tot 39 miljoen euro zullen overeenkomen. West Ham heeft al een vijfjarig contract klaarliggen voor Álvarez, die de opvolger moet worden van Declan Rice. Rice vertrok voor 116,6 miljoen euro naar Arsenal. Daarnaast is West Ham ook nog op zoek naar een linksback, centrale verdediger, extra verdedigende middenvelder, aanvallende middenvelder, vleugelaanvaller en spits.