×
Home Nieuws Livescore

Taylor en Ajax-teamgenoten strijden vastberaden tegen de crisis

Taylor en Ajax-teamgenoten strijden vastberaden tegen de crisis
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 30 september 2023 08:48 uur

Jonge Ajax-speler, Kenneth Taylor, heeft de hoop om de huidige crisis bij de club een halt toe te roepen. In een interview met Ajax TV deelt de 21-jarige middenvelder zijn vastberadenheid om het tij te keren, samen met zijn teamgenoten.

"Niemand vindt het leuk, vooral niet voor de Ajacieden. Maar we moeten de realiteit onder ogen zien", zegt Taylor. "We zijn vastbesloten om hier samen uit te komen en dat merken we tijdens de trainingen. Natuurlijk praten we erover en moedigen we elkaar aan om door te gaan en niet op te geven. We geven elkaar veel steun, zodat we zo snel mogelijk uit deze situatie kunnen komen."

Taylor hoopt zelf bij te dragen aan het team met doelpunten en assists. Het Europa League-duel tegen Olympique Marseille gaf hem hoop. De talentvolle speler van Jong Oranje scoorde een keer en creƫerde meerdere gevaarlijke kansen voor het Franse doel. "De trainer benadrukt vaak dat ik op die plek moet zijn. Hij laat het me ook zien op beelden: hier moet je zijn, of daar. Ik heb sowieso een goede klik met Brian Brobbey, we spelen vaak samen."

Taylor erkent dat de chemie met veel andere teamgenoten nog moet groeien. Hij probeert de nieuwkomers te helpen. "Ik probeer goed met de nieuwe jongens om te gaan, ze te coachen en met ze te communiceren. Uiteindelijk zitten we allemaal in hetzelfde schuitje, dus we moeten er samen uit zien te komen."

Een van de spelers die Taylor kan ondersteunen is Silvano Vos. Hij is erg enthousiast over het jonge talent. "Het is geweldig, omdat hij ook uit de jeugd komt. Dat is waar Ajax voor staat. Hij is sterk aan de bal, kan goed draaien en heeft een uitstekende passing. Ik denk dat hij echt een complete middenvelder is."