×
Home Nieuws Livescore

Maxi Romero keert terug naar Club Racing voor 2,5 miljoen euro

Maxi Romero keert terug naar Club Racing voor 2,5 miljoen euro
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 29 september 2023 18:32 uur

In een verrassende wending van het lot heeft Maxi Romero een nieuwe bestemming gevonden bij Club Racing. Het Eindhovens Dagblad bracht dit nieuws naar buiten op vrijdagavond, waarmee de definitieve verkoop van de spits werd bevestigd. Terugkijkend op de geschiedenis, werd Romero in 2017 nog met veel bombarie overgenomen van een Argentijnse club, maar nu keert hij dus weer terug naar zijn roots.

Voor deze transfer ontvangt PSV een bedrag van ongeveer 2,5 miljoen euro. Helaas betekent dit wel dat de Eindhovenaren verlies maken, gezien het feit dat Romero vijf jaar geleden nog meer dan tien miljoen euro waard was. Destijds werd hij beschouwd als een veelbelovend talent, maar door blessures kon hij zijn potentieel niet waarmaken in het shirt van PSV.

De details van deze opmerkelijke overgang zullen spoedig volgen. Het is duidelijk dat Romero een nieuw hoofdstuk in zijn carrière begint, hopelijk met meer succes en minder blessureleed. Voor PSV betekent dit een financiële tegenvaller, maar wellicht opent het de deur voor nieuwe talenten om zich te bewijzen op het veld.