×
Home Nieuws Livescore

Peter Bosz kritisch op Teze, lof voor Veerman en mogelijke vervangers

Peter Bosz kritisch op Teze, lof voor Veerman en mogelijke vervangers
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 29 september 2023 17:08 uur

Nieuwsflash: Peter Bosz heeft zijn mening gegeven over de prestaties van Jordan Teze en zijn lof uitgesproken voor Joey Veerman tijdens een recente persconferentie. Bosz is echter niet volledig overtuigd van Teze's consistentie en ziet nog ruimte voor verbetering bij de verdediger.

"Teze presteert wisselend", aldus Bosz, die niet direct laaiend enthousiast is over de jonge speler. "Hoewel hij al veel wedstrijden heeft gespeeld en niet meer als talent kan worden beschouwd, heeft hij zeker potentie. Hij heeft een goede techniek, is snel, fysiek indrukwekkend, heeft een geweldige inspeelpass en kan ook goede voorzetten geven. Ik zie nog steeds ruimte voor ontwikkeling, en dat is prachtig om te zien."

Wat betreft Veerman is Bosz zeer positief gestemd. Hij heeft zelfs al twee spelers in gedachten die Veerman kunnen vervangen mocht dat nodig zijn. "Als ik naar mijn selectie kijk, denk ik dat Olivier Boscagli en SergiƱo Dest zeker in staat zijn om die rol op zich te nemen. Misschien kan Ismael Saibari het ook wel", merkte Bosz op. Hoewel Boscagli al eerder als controlerende middenvelder heeft gespeeld, zou het voor Dest en Saibari een nieuwe positie zijn om te verkennen.

Het is duidelijk dat Bosz nog steeds vertrouwen heeft in Teze's potentieel en dat hij Veerman als een waardevolle speler beschouwt. Met mogelijke vervangers in gedachten, lijkt Bosz goed voorbereid te zijn op eventuele blessures of andere uitdagingen die zich kunnen voordoen.