×
Home Nieuws Livescore

Erik ten Hag moet het even zonder Martínez stellen bij United

Erik ten Hag moet het even zonder Martínez stellen bij United
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 29 september 2023 14:16 uur

Manchester United zal het voorlopig moeten stellen zonder een belangrijke schakel in hun verdediging. Lisandro Martínez, de Argentijnse verdediger, heeft helaas een tegenslag te verwerken gekregen in zijn herstel van een voetblessure.

In april van dit jaar brak Martínez zijn middenvoetsbeentje, waardoor hij de laatste wedstrijden van het vorige seizoen moest missen. Het leek erop dat hij weer op de goede weg was, maar helaas heeft hij nu opnieuw last van zijn oude kwetsuur. De voetblessure van Martínez is verergerd en dit heeft ervoor gezorgd dat hij 'voor een langere tijd' uitgeschakeld zal zijn, aldus de officiële kanalen van Manchester United.

De linkspoot heeft nog wel enkele wedstrijden kunnen spelen tegen Brighton en Bayern München, maar het is nu duidelijk dat hij voorlopig niet in actie zal kunnen komen. Er zal verder onderzoek moeten plaatsvinden om de exacte duur van zijn afwezigheid vast te stellen. Naast Martínez heeft United ook te maken met een lichte blessure van Sergio Reguilón, de linkervleugelverdediger.

Manchester United wenst Lisandro Martínez een spoedig herstel toe en hoopt hem snel weer op het veld te zien schitteren. De club zal ongetwijfeld hard werken aan het vinden van een geschikte vervanger om het gemis van Martínez op te vangen.