×
Home Nieuws Livescore

Manchester United verwelkomt Antony terug in de selectie na beschuldigingen

Manchester United verwelkomt Antony terug in de selectie na beschuldigingen
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 29 september 2023 12:40 uur

Manchester United verwelkomt Antony weer in hun selectie, nadat hij tijdelijk aan de zijlijn stond vanwege beschuldigingen aan zijn adres. De Engelse club heeft besloten om hem weer toe te laten, ondanks het lopende politieonderzoek. In een verklaring op de clubkanalen laat United weten dat Antony sinds de eerste beschuldigingen in juni heeft meegewerkt aan onderzoeken in zowel Brazilië als Engeland, en dat hij dit zal blijven doen. Als werkgever heeft de club ervoor gekozen om hem weer te laten aansluiten bij het team, terwijl het politieonderzoek nog gaande is. De zaak wordt nauwlettend in de gaten gehouden gedurende de rest van het onderzoek.

Het lijkt er echter op dat Antony nog niet beschikbaar zal zijn voor de wedstrijd van dit weekend tegen Crystal Palace. Volgens Engelse media heeft hij vrijdag nog niet getraind, maar zal hij na het volgende competitieduel weer aansluiten bij het team. Antony werd door drie vrouwen, waaronder zijn ex-vriendin, beschuldigd van bedreigingen en mishandeling. Hoewel één van de dames haar verklaring heeft ingetrokken, blijven er nog steeds twee beschuldigingen staan.

Manchester United heeft via hun officiële Twitter-account een update gegeven over Antony. De club blijft de situatie nauwlettend volgen en hoopt dat het politieonderzoek snel tot een conclusie zal komen.