×
Home Nieuws Livescore

Borussia Dortmund geïnteresseerd in Feyenoord-spits Santiago Gimenez

Borussia Dortmund geïnteresseerd in Feyenoord-spits Santiago Gimenez
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 29 september 2023 09:24 uur

Opvallend nieuws uit de voetbalwereld! De jonge Feyenoord-spits Santiago Gimenez heeft de aandacht getrokken van het Duitse Borussia Dortmund, zo meldt de Duitse krant BILD. Scouts van de club waren aanwezig tijdens de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax, waar Gimenez maar liefst twee keer het net wist te vinden.

Hoewel Dortmund momenteel nog geen concrete stappen onderneemt, is de interesse zeker aanwezig. De club beschikt al over drie spitsen, namelijk Sébastien Haller, Niclas Füllkrug en Youssoufa Moukoko, en heeft momenteel niet voldoende financiële middelen om Gimenez los te weken bij Feyenoord. Desalniettemin heeft de Mexicaanse aanvaller een dusdanig goede indruk achtergelaten op de scouts van Dortmund, dat hij op hun lijstje staat.

Naast Dortmund schijnen ook Arsenal, Chelsea en Tottenham Hotspur interesse te hebben in Gimenez. De aanvalsleider van Feyenoord is dit seizoen uitstekend begonnen en wist in de eerste zes speelrondes van de Eredivisie maar liefst negen doelpunten te maken. Volgens bronnen zou de vraagprijs voor Gimenez al richting de veertig à vijftig miljoen euro gaan.

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft zich ook kort uitgelaten over de mogelijke transfer van Gimenez. Hoewel hij een wintertransfer niet uitsluit, is het nog onduidelijk of de spits van plan is om in januari al te vertrekken. Slot benadrukt echter dat Feyenoord met Ayase Ueda al een uitstekende spits in huis heeft.

Het blijft dus spannend rondom Santiago Gimenez en zijn mogelijke transfer naar een buitenlandse topclub. We zullen de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden!