×
Home Livescore

Karim El Ahmadi koestert bijzondere herinneringen aan Jean-Paul van Gastel

Karim El Ahmadi koestert bijzondere herinneringen aan Jean-Paul van Gastel
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 29 september 2023 08:40 uur

Voormalig Feyenoord-speler Karim El Ahmadi blikt met warme gevoelens terug op zijn samenwerking met Jean-Paul van Gastel, die onlangs werd aangesteld als trainer bij NAC Breda. In een exclusief interview met een voetbaltijdschrift deelt El Ahmadi zijn gedachten over de ervaren coach, die tussen 2011 en 2019 als assistent-trainer bij Feyenoord fungeerde.

"JP was een echte verbindingsfiguur", vertelt El Ahmadi enthousiast. "Hij wist echt iedereen te raken, ongeacht hun achtergrond of persoonlijkheid. Hij had de gave om op de juiste manier met iedereen om te gaan. Maar vergis je niet, hij was nooit een assistent die er alleen maar was voor de gezelligheid."

El Ahmadi waardeerde vooral de oprechtheid van Van Gastel. "Hij was altijd eerlijk, tegenover iedereen. Als iets niet goed was, dan liet hij dat merken. Soms kon dat er stevig aan toe gaan", lacht de voetballer. "Hij had een enorme invloed op ons succes. Als iets hem niet zinde, dan sloeg hij met zijn vuist op tafel. JP hield zich nooit in. Hij zei altijd waar het op stond, zonder uitzondering."

Met de terugkeer van Van Gastel naar Nederland als hoofdtrainer van NAC Breda, hoopt El Ahmadi dat de coach zijn kenmerkende stijl van leiderschap kan voortzetten. "Ik gun het hem van harte. Hij heeft zoveel te bieden als trainer. Ik weet zeker dat hij ook bij NAC het beste uit zijn spelers zal halen. JP is een unieke persoonlijkheid en ik ben ervan overtuigd dat hij zijn stempel zal drukken op de club."

De herinneringen aan de samenwerking met Van Gastel zullen altijd een speciaal plekje hebben in het hart van El Ahmadi. "Hij heeft me veel geleerd en ik ben hem daar dankbaar voor. Ik wens hem veel succes bij NAC en ik weet zeker dat hij daar een positieve impact zal hebben. JP is een trainer die altijd het beste uit zijn spelers wil halen en dat is iets wat ik enorm waardeer."