×
Home Nieuws Livescore

Seizoen van Aboukhlal waarschijnlijk voorbij na zware blessure

Seizoen van Aboukhlal waarschijnlijk voorbij na zware blessure
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 29 september 2023 08:16 uur

Het lijkt erop dat het seizoen van een mysterieuze voetballer genaamd Zakaria Aboukhlal ten einde is gekomen. Deze buitenspeler, die ooit onder contract stond bij zowel PSV als AZ, raakte geblesseerd tijdens een duel met het Belgische Union Sint-Gillis. De Franse club Toulouse, waar hij momenteel speelt, heeft aangegeven dat hij voor een lange tijd uit de roulatie zal zijn.

Hoewel Toulouse niet heeft onthuld wat voor blessure de Marokkaanse international precies heeft opgelopen, wordt er gespeculeerd dat het om een gescheurde kruisband gaat. De club heeft wel laten weten dat de operatie succesvol is verlopen. Helaas zal Aboukhlal naar verwachting de rest van het seizoen moeten missen.

In het afgelopen seizoen wist deze mysterieuze aanvaller vijftien doelpunten te maken voor Toulouse en gaf hij vijf assists. Ook dit seizoen begon hij veelbelovend, met drie doelpunten in vijf wedstrijden. Aboukhlal maakte in 2022 de overstap van AZ naar Toulouse, waar hij indruk maakte bij het Marokkaanse nationale team. Hij speelde zelfs op het WK en bereikte de halve finale.