×
Home Nieuws Livescore

Xavi Simons open voor langer verblijf bij RB Leipzig

Xavi Simons open voor langer verblijf bij RB Leipzig
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 28 september 2023 21:16 uur

Jonge voetbaltalent Xavi Simons laat de mogelijkheid open dat hij ook na dit seizoen nog steeds te bewonderen zal zijn als speler van RB Leipzig. De Duitse club heeft al eerder laten weten graag langer door te willen gaan met de Nederlandse sensatie, die aangeeft dat hij zich helemaal op zijn gemak voelt.

In een interview met de Duitse tak van Sky Sports wordt Simons gevraagd naar zijn eventuele verlengde verblijf bij Leipzig, waar hij dit seizoen wordt gehuurd van Paris Saint-Germain. "In het voetbal is niets voorspelbaar. Niemand weet wat er de komende maanden zal gebeuren", vertelt de Oranje-international, die door zijn huidige werkgever maar al te graag behouden wil worden.

Dit heeft alles te maken met de indrukwekkende prestaties die Simons tot nu toe heeft geleverd in de Bundesliga. De voormalige PSV'er heeft al drie doelpunten gescoord en daarnaast ook nog eens vier assists gegeven in de eerste acht wedstrijden. "Ik voel me hier al helemaal thuis en ik geniet er enorm van. Ik hoop succesvol te zijn met de club en mijn stempel hier te drukken."