×

Kane schittert opnieuw met vier goals in oefenduel Tottenham tegen Shakhtar Donetsk

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 7 augustus 2023 00:12 uur

Kane schittert opnieuw met vier doelpunten in oefenduel Tottenham. De Tottenham Hotspur-spits, Harry Kane, heeft opnieuw laten zien waarom hij zo'n gewaardeerde aanvaller is. In het eerste oefenduel onder trainer Ange Postecoglou wist Kane maar liefst vier keer het net te vinden tegen Shakhtar Donetsk.

Het spektakel begon met een penalty van Kane in het Tottenham Hotspur Stadium, waarmee hij de score opende. Vlak voor rust bracht Kevin Kelsey van Shakhtar zijn team weer op gelijke hoogte.

In de tweede helft was het vooral Kane die de show stal. Met doelpunten in de 50e, 55e en 79e minuut besliste de Engelse aanvaller de wedstrijd in het voordeel van Tottenham. Na zijn laatste doelpunt kreeg Kane een publiekswissel van Postecoglou. Zijn vervanger, Dane Scarlett, vergrootte de voorsprong in de extra tijd, waardoor de wedstrijd eindigde in een 5-1 overwinning voor Tottenham.

De grote vraag is nu of Kane bij het volgende duel van The Spurs nog steeds in het witte shirt te bewonderen is. Er gaan geruchten dat Bayern München geïnteresseerd is in de spits en bereid is om maar liefst honderd miljoen euro over te maken naar Tottenham.